Menu
Vragen en bestellingen via mail aub.
Total

Vaak gestelde vragen.

Vaak gestelde vragen:

Waarom kan ik u niet bellen ?

Vragen via de telefoon kan ik vaak niet direct beantwoorden, ik moet onderdeelnummer, prijs, levertijd en leverancier opzoeken.

Een vraag of bestelling die via email binnenkomt kan ik op een gelegen moment lezen en ik kan u dan antwoorden met de juiste prijs en levertijd.

 

Hoe wordt mijn bestelling afgehandeld ?

Particulier:   Zodra uw naam en adres bij mij bekend zijn bestel ik de onderdelen voor u, wanneer ze binnen zijn stuur ik u een foto met betalingsgegevens, wanneer betaling binnen is verstuur ik binnen 24 uur, u krijgt op verzoek een track & tracecode van mij toegestuurd.

Bedrijf:  Zodra uw naam en adres bij mij bekend zijn bestel ik de onderdelen voor u, verzending naar u is zsm, u ontvangt met het pakket ongeveer tegelijkertijd een BTW-factuur (van ons moederbedrijf) via mail.

Wat op voorraad is hoeven we niet bestellen natuurlijk.

 

Koopt u ook magazijn-partijen onderdelen op ?

Jawel.  Voor reëele prijzen.

 

Wie bent u ?

Zie:  Linkedin. 

Of Facebook

 

Is internet te vertrouwen ?

Bij twijfel niet aan beginnen